GMAIL epost

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 11 månader sedan.
Skapare
Mrsebban
Medlem

Jag har 4 olika epostadresser på gmail. Men när jag lade in en på min smartphone sedan dess kommer jag inte åt de gamla, de är blockerade. Ni skriv positivt om G mail, något jag inte håller med om. Ha försökt nå gmail når jag ha dator tillgänglig, vilket inte är på veckor ibland. Men inget svar. Varför? Se min fråga om Surfplatta på den avd.

När du skriver blockerade, på vilket sätt menar du? Får du något felmeddelande som säger att de är blockerade eller hur yttrar sig problemet? Med fyra gmail-adresser, menar du att du också har fyra olika Google-konton eller har du alla adresserna kopplade till samma konto?

Angående problemen med smartmobvilen – vad är det för smartmobil du har?


Mrsebban
Medlem

    Det går inte nå dem, de gå än mindre logga in. Få svar som sidan finns inte eller epost finns ej. På Gmail få man inga svar…………………..hopplöst

    Visst händer det att det kan vara problem att nå Gmail, men det brukar de lösa extremt snabbt, så om du har haft problem så här lång tid tror jag inte att det här problem på Googles tjänst utan att något trasslar på dina enheter. När du får svaret att sidan inte finns redan innan du kan logga in, då låter det som att du surfar till fel adress alterantivt anger fel adress i din e-postklient.

    Är det når du surfar till http://www.gmail.com, alternativt http://mail.google.com som du får meddelandet att sidan inte kan nås?

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.