Gmail – inloggningslistan

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
Programwille
Medlem

Undrar hur man kan rensa i inloggninglistan till Gmail – ibland har man skrivit in sitt konto med ‘namn’, en annan gång med [email protected] eller så har en annan person loggat in på eget konto från min dator och det namnet har också blvit kvar i listan som nu blivit onödigt lång. Har försökt hitta hjälp genom gmails egna hjälpsidor men inte hitta fram. – ”Grannfinskan”

Det beror lite på vilket operativsystem du använder. Det du kan testa är att surfa till inloggningssidan och markera inloggningsrutan så att de olika inloggningsnamnen visas i listan. Använd piltangenterna för att välja den du vill ta bort och tryck på Delete-tangenten. I en del fall fungerar det, annars kan du testa samma sak men trycka på backspace-tangenten i stället för Delete-tangenten.

Ett annat alternativ är att du går in i webbläsarens inställningar och väljer att rensa alla inloggningsuppgifter, men då kommer även dina inloggningsuppgifter att försvinna.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.