Gmail meddelande

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  anjos3 9 år, 3 månader sedan.
Skapare
anjos3
Deltagare

Använder Gmail på Windows 8. Var kan jag stänga av funktionen ”inkludera meddelande i svaret”?. Jag vill själv kunna bestämma om meddelandet skall inkluderass eller ej, som det är nu kan en konversation bli hur lång som helst med samma person. Har förgäves försökt hitta något under kugghjulet.

 

Den enkla förklaringen till att du inte har hittat det alternativet är att det inte finns. Appen E-post i Windows 8 är i nästan alla avseenden en mobiltelefon-app, och därmed väldigt primitiv.

För lite mer flexibel och kraftfull e-posthantering får du tyvärr rikta blicken mot exempel Live Mail (http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-live/essentials) eller Mozilla Thunderbird (https://www.mozilla.org/thunderbird/), men dessa finns tyvärr inte att app-versioner utan enbart som traditionella program.


anjos3
Deltagare

    Använder ej någon app utan Googles Gmail. Jag får alltså upprätta ett nytt meddelande varje gång istället för att svara. Måste vara en stor miss från Google.

    Hade hellre velat använda Windows Live Mail, där vet jag att jag kan exkludera meddelande i svaret. Jag lyckades dock alrig öppna ett konto där, mina uppgifter från leverantören accepterades inte. Vågade ej experimentera med POP och POP3, har ingen som jag kan fråga om något blir fel. Sen dess får jag trycka bort uppmaningen att fjärransluta varje gång jag öppnar laptoppen. Jag har trådlöst bredband.

     

    Använder du något program/app, eller använder du webbmail (dvs att du använder webbläsaren)?


    anjos3
    Deltagare

      Jag använder webläsaren, några appar har jag aldrig kunnat använda på Windows 8. 
      Från Windows store är det inget som fungerar, i varje fall inte de kostnadsfria och något annat är jag inte interesserad av.
      Har använt dator i 30 år med alla Windows operativsystem, men aldrig något så uselt som Windows 8. 

      PS Tackar för snabba och trevliga svar. Återkommer inom kort med ett jätteproblem på min stationära, men det får jag nog ta upp under en annan rubrik. DS

       

       

       

       

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.