gmail snor min epost

Löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  [email protected] 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Deltagare

Hej!

Jag har två mailkonton. [email protected] på min dator och [email protected]

Problemet är att när min ordinarie post kommer till den första adressen så hamnar den automatiskt i gmailkontot och syns inte på teliakontot. Vad händer?

Bertil

Vilket e-postprogram är det du använder?

IncrediMail 2.0

Till att börja med skulle jag rekommendera att du uppdaterar programmet till den senaste version 2.5 och ser om det löser problemet. Version 2.0 och tidigare kan stundtals ha många konstiga saker för sig när det gäller kontohantering.

 

OBS. Var extremt noga när du installerar programmet eftersom installationen oavbrutet försöker får dig att godkänna installationer av verktygsfält, extra reklamprogram, att den vill byta startsidor och sökmotorer i dina webbläsare och en mängd andra fula påhitt. Du riskerar med andra ord att få in väldigt många program och ”funktioner” när du installerar Incredimail.

Jag valde att installera Thunderbird setup 24.6.0 men då fick jag ett nytt problem. För att starta det och komma igång kräver programmet ett huvudlösenord. Det går att stänga ned den rutan men den kommer upp igen så fort man skall göra något. Jag kan inte påminna mig att jag någonsin har satt ett sådant lösenord tidigare. I vilket fall som helst vet jag det inte nu. KAN MAN KOMMA FÖRBI DET PÅ NÅGOT SÄTT? För övrigt kör jag Windows 7 operativsystem.

 

Det lösenordet är föga överraskande en säkerhetsåtgärd som är inbyggd i Thunderbird, men det radera lösenordet (vilket givetvis kommer att nollställa all lösenordsinformation i programmet).

 

1. Gå in i menyn Verktyg och välj Felkonsol.

 

2. Klistra in följande på raden Kod:

 

openDialog(”chrome://pippki/content/resetpassword.xul”)

 

3. Klicka på Evaluera-knappen.

 

4. Acceptera i dialogrutan som kommer upp.

 

Om du vill läsa mer om hur läsenordet fungerar och varför det finns kan du göra det här (men tyvärr bara på engelska):

https://support.mozilla.org/en-US/kb/master-password#w_forgotten-password

Nu när jag kom hem efter semestern så har mitt [email protected] snott mail som skickats till min teliaadress. Jag kör som sagt Thunderbird 24.6.0

på min fasta dator

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.