Google kontakter

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 8 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Går det att synkronisera Google kontakter med Outlook kontakter på samma sätt som det går att synkronisera Gmail med Outlook mail?

Det beror lite på hur du menar, främst för att e-posten i egentlig mening inte synkroniseras utan man låter det ena kontot läsa e-posten som finns på det andra kontot. Sedan beror det på vilken som så att säga ska vara ”huvudkonto” som man ger tillgång till att lösa det andra kontot – Outlook att läsa Gmail eller vice versa.


[email protected]
Åskådare

  Google kontakter är ”huvudkonto”

  Kan Outlook läsa dessa kontakter så att de går att använda i Outlook?

  Använder du programmet Outlook (och i så fall vilken version) eller är det Outlook.com du använder?


  [email protected]
  Åskådare

   Jag prenumererar på Office365 och använder Outlook som ingår där. Jag kan inte hitta något versionsnummer.

   Jag använder Outlook för att läsa och skicka mail från mitt Gmail-konto. Det fungerar utan problem. Jag kan också radera mail och lägga mail i mappar i Outlook så att jag hittar motsvarande etikett i Gmail. Jag har bara Gmail som epost, inget Outlook.com konto.

   När jag skall skicka mail från Outlook via Gmail skulle jag vilja kom åt mina Google kontakter så att jag slipper lägga in alla kontakter i Outlook kontakter också. Finns det något sätt att göra detta?

   Vänliga hälsningar Claes von Proschwitz

   Det verkar som att det inte går att synkronisera Google-kontakter med Outlook, däremot har Microsoft instruktioner för hur man kan importera Gmails kontakter till Outlook. Inte lika smidigt eller samma sak som att synkronisera men det är iaf ett sätt att få tillgång till kontakterna.

   Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.