HELA lagringsmappar till hårddisk?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 8 månader sedan.
Skapare
cee
Medlem

Hej söndag den 6 september 2015 från prenumerant nr 46.480.631.72

I senaste utgåvan av PCtidningen nr 14 sid 75 längst ner till höger står att endast frågor via detta forum kan besvaras DÄRFÖR försöker jag här och nu klockan 11:58 när jag börjar skriva

På sidan 82 förutskickas innehållet i nästa utgåva nr 15 av PC tidningen bl a ALLT om e-post!!

Här i detta forum finns en fråga Lagringsmappar tar utrymme. Dock kunde jag inte där se svaret på min fråga!

Frågan är: Jag använder och loggar in på telia Webbmail https://webmail.telia.com/cp/ps/main/richui/main#mail och DÅ är frågan HUR  kan jag kopiera alternativt överföra ALLA e-postmeddelanden jag lagrat i en lagringsmapp till en hårddisk. Det blir ju störtomöjligt att överföra ett och ett med ca tio(10) till minst femton(15) klickande för varje mejl.

På sidan 72 – 73 i den sensast utgåvan av PC-tidningen nr 14 år 2015 finns information om programmet Files 2 Folder. Kan man möjligen utnyttja det för detta ändamål???? Jag orkar bara inte ens försöka utröna, försöka, pröva för än väsentligare för mig är att jag får veden som skulle vara klar till midsommar för kommande vinter klar SNARAST.

Man får tacka som allra ödmjukast om någon kommer med något sorts svar!!!!/Cee

Cee=Carl-Eric Engström Cee:s ALLTjänst = CeeALLT !
Åmot Östtomta 67194 Brunskog  carl-eric.engstrom(a)telia.com och  ceeallt(a)telia.com Skicka e-postmeddelanden till båda adresserna! TACK på förhand!  http://www.ceeallt.se
Tel bost 0570 52301; 070 674 97 81; 0725 400 401 
Säljer flaggstänger i Arvika med omnejd=Sverige  där allt utom hål och cement för fundament ingår.
 Ha en BRA dag! Med vänliga hälsningar Cee

 

 

Jag behöver bara kolla en sak först så att jag inte svarar på något som du inte har frågat: du vill ta alla dina e-postmeddelanden som ligger på ditt e-postkonto hos Telia och spara dessa meddelanden lokalt på din dator?
Plus en fråga som för tillfället kan framstå som irrelevant, men vad använder du för operativsystem?

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.