Hur hantera e-post vid byte av internetleverantör

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 10 år, 3 månader sedan.
Skapare
benmat46
Deltagare

Hej!

Har under många, många år haft Telia som internetlevrantör och då haft en e-postadress med mitt för – och [email protected]. Detta har fungerat utmärkt. Nu får jag bredband via fiber från en annan leverantör, vilket innebär att jag säger upp mitt abonnemang hos Telia och därmed blir av med min väl inarbetade e-postadress (som jag av praktiska skäl egentligen skulle vilja behålla). Telia erbjuder dock att man på något sätt skulle kunna behålla den (via Outlook??) och mot en månadsavgift på 75 kr. Hur detta fungerar rent praktiskt har jag inte riktigt förstått. Har sedan tidigare e-postadresser hos Google, hotmail (men dessa används sällan)  och får dessutom en ny hos den nya internetleverantören. Helst vill jag dock behålla min gamla och inarbetade adress. Hur göra? Tacksam för goda tips!

För att behålla din e-postadress hos Telia måste du ha någon form av abonnemang hos dem, annars försvinner adressen direkt. Ett sätt som åtminstone gick tidigare var att teckna ett abonnemang på Telia Internet 020 och flytta e-postadressen dit. Kolla med Telia vad som gäller i dag.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.