Mailkontot är fullt

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 11 månader sedan.
Skapare
ytterligare
Åskådare

Hej. Jag har nyligen installerat Thunderbird som epostprogram. Fick in de gamla mailen från Windowsappen jag tidigare använt. Men nu är kontot fullt. Jag har bara ca 15 mail vad jag kan se. Hur ska jag göra för att få in mera mail? Kontakta bredbansbolaget kanske ? mvh Holger

Vilket meddelande är det som säger att kontot är fullt? Är det ett meddelande du får från Bredbandsbolaget? Och 15 meddelanden, är det allt du har i Thunderbird? Om de inte har ett flertal enorma bifogade filer låter det väldigt osannolikt att det skulle fylla ett e-postkonto.

Om du loggar in på ditt e-postkonto hos bredbandsbolaget via webmail, det vill säga med din webbläsare, hur många meddelanden finns det på det e-postkonto där?


ytterligare
Åskådare

    Tack för svaret. Jo jag har märkt att inga nya mail inkommer. Så jag skickade ett till mig själv och fick svaret att det är fullt. Ska prova webmailen, bra tips. Men ikväll har bredbandsbolaget stängt dock. Kan vara så att mina gamla mail från XP-tiden ligger i det fordolda och tar plats. //HO

    Så kan det vara. Det kan även, precis som du säger, vara en bra idé att kontakta Bredbandsbolagets support eftersom de kan ”titta bakom kulisserna” på kontot och dess inställningar på ett sätt som inga andra kan.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.