Outlook.

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 11 månader sedan.
Skapare
egir
Åskådare

Har köpt ny dator. Firman flyttade över Outlook men mina e-mejladresser kom ej med. Hur löser jag det?

Menar du hur man rent praktiskt lägger in ett e-postkonto i Outlook, eller tänker du på något annat? Vilken version av Outlook är det du har?


egir
Åskådare

    Jag fick ej med mina E-mejladresser från den gamla datorn vid överläggningen av Microsoft Outlook 2007 . I den nya datorn heter det Microsoft Outlook. Valmöjligheter : Adressbok eller kontakter. I mitt fall ligger de under kontakter. Det finns inte möjlighet att kopiera under Verktyg eller motsvarande. Det är nog ett hundratal  adresser som jag vill ha i min nya dator.  Snälla hjälp mig!


    egir
    Åskådare

      Jag fick ej med mina E-mejladresser från den gamla datorn vid överläggningen av Microsoft Outlook 2007 . I den nya datorn heter det Microsoft Outlook. Valmöjligheter : Adressbok eller kontakter. I mitt fall ligger de under kontakter. Det finns inte möjlighet att kopiera under Verktyg eller motsvarande. Det är nog ett hundratal adresser som jag vill ha i min nya dator. Snälla hjälp mig!

      Har hade du dina e-postadresser någonstans, var det hos någon internetleverantör eller använde du någon e-posttjänst som Microsofts outlook.com eller Googles Gmail? Om du använde någon av de två sistnämnda borde alla adresser samt e-postmeddelanden et cetera finnas hos den tjänsten så att du bara behöver lägga till kontot i Outlook så ska all information synkroniseras åt dig. Om du däremot använde någon e-posttjänst som någon internetleverantör tillhandahåller kommer du troligtvis att behöva lägga in din senaste säkerhetskopia av informationen för att få tillgång till den.

       

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.