outlook.com

Löst
Detta ämne innehåller 9 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
bo nilsson-2172da1b9c
Deltagare

När jag öppnar min E-post via ikonen på START , får jag besked att det inte går att synkronicera. Jag har tryckt på synkronicera längst ner till höger, men det hjälper inte.

Jag får nu öppna min E-post via http://www.outlook.com

Vilket e-postprogram är det du använder, och vilket operativsystem?

 

jag har Windows 8.1 och E-post Outlook.com

Är det E-post-appen som finns inbyggd in Windows 8 du använder, eller har du installerat något eget e-postprogram, till exempel Windows Live Mail eller något liknande fristående program?

Jag har använt Outlook.com det senaste året och Windows 8.1, men helt plötsligt går det inte att synkronicera mailen från http://www.outlook.com till min dator.

Jag är insatt i att du använder tjänsten outlook.com/www.outlook.com, men vilket program är det som inte synkar? Outllok.com är tyvärr inte något program, det är en onlinetjänst som man kommer till om man surfar till 222.outlook.com.

Är programmet du använder någon av desktopversionerna av Outlook (exempelvis Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010 eller Outlook 2013), eller är det den inbyggda Windows 8.1-appen som kort och gott heter E-post, eller gratisprogrammet Windows Live Mail? Eller något annat e-postprogram som Mozilla Firebird?

Det är den inbyggda Windows 8.1-appen som kort och gott heter E-post. Vad appen skall synkronisera med vet jag inte.

 

Jag råkade också ut för detta för en tid sedan, och det löste sig genom att jag avinstallerade E-post-appen, för att därefter gå in i Store och installera den igen.

Om inte det löser problemet, säg till så gräver vi vidare.

När jag går in under program och försöker ta bort Windows Mail får jag besked att jag måste ha behörighet till Trusted installer d.v.s. fullständig behörighet.

Hur får jag det?

Nu pratar vi om olika program. För att avinstallera appen E-post högerklickar du bara på Startskärmen och väljer Avinstallera. Om du inte har appen liggande på Startskärmen söker du bara efter E-post så att appen visas i sökresultatet, därefter högerklickar du på E-post i sökresultatet och väljer Avinstallera.

Windows Mail är ett helt annat program, ett mycket gammalt e-postprogram som ersattes av Windows Live Mail 2007. det programmet har ingenting med appen E-postr att göra.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.