outlook.com

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 10 månader sedan.
Skapare
bo nilsson-2172da1b9c
Deltagare

Kan inte öppna Outlook.com i min dator. Får information om att ett tillfälligt fel som uppstått försök igen senare. Detta har varat i 6 dagar.

Jag kommer åt Outlook.com via min router och telefonen. Jag kommer ut på internet via Internet Explorer.

Har kört återställningsprogrammet utan resultat.

I Adressfältet:

https://dub117.mail.live.com/mail/LoginError.aspx?error=119&mkt=sv-se&ru=https%3a%2f%2fdub117.mail.live.com%2fdefault.aspx

 

Jag fick tipset att ta bort allt efter mail/ och kommer då in, men när jag stänger outlook.com och öppnar det igen kommer jag inte in.

Vad skall jag göra?

hälsningar

Bo

Vad händer som du kort och gott försöker att surfa till http://www.outlook.com?

När jag skriver  http://www.outlook.com och enter får jag samma kommertar:

Problem med att logga in

Det gick inte att logga in på kontot i Outlook.com just nu. Försök igen senare.

 

Vilken webbläsare använder du? Har du testat med en annan webbläsare för att testa om det är din standardwebbläsare som har hyss för sig? Har du försökt logga in från en annan dator?


vernerulrik
Deltagare

    Mycket riktigt. Outlook / Hotmail är blockerat sedan 1 vecka. Det går att komma in på OneDrive, men inte på e-posten. Väldigt många är drabbade och ursinnet sprider sig. Jag använder Internet Explorer 11, om det nu kan hänga på det.  


    56Janne
    Medlem

      Jag håller med att Outlook är blockerad. För senast igår kväll gick det inte i Win8 att logga in på denna sida. Men med telefon och Win7 gick det.

      Så det är som föregående svar.

       

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.