Outlook i win 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 10 månader sedan.
Skapare
Mauri
Deltagare

Hej

Vad händer med outlook i win 10? Jag har ett office 365 personal och hade lagt in mitt epostkonto i telia. Igår när jag gick in i outlook hade jag all konversation och sparade mappar. Idag när jag klickar på outlook i office ikonen så hamnar jag på nätet och kan inte logga in som vanligt utan hamnr i mitt office.com konto, men jag vill in på mitt  .telia konto med allt sparat. Hur kommer jag dit? När jag försöker så säger microsoft att kontot redan finns men som outlook.com där inte min vanliga konversation finns. Måste jag skippa eposten i win 10 och hantera den via gmail eller webben?

Samma sak hände förra veckan och då fick jag tillbaka vanliga outlook genom att göra en återställning. Men eftr att jag uppdaterat så försvann ”gamla outlook” igen.😒

Hittar ingen lösning själv. Tacksam för hjälp.

Mauri

Jag förstår inte riktigt beskrivningen att ”klicka på Outlook i Office-ikonen” – är du säker på att det är Outlook i Microsoft 365 (eller Office 365 som det hette tidigare) som du startar? Det låter som att du klickar på en genväg till internet i stället för att starta programmet.


Mauri
Deltagare

    Nej det är ikonen i Office 365. Men jag hamnar på internet via Egde och hamnar i mitt konto på outlook.com inte i telia.com. Försöker jag ansluta till mitt teliakonto får jag svaret att kontot redan existerar, men det är outlook.com kontot med samma namn.

     

    Vad händer om du inte går via Office utan antingen söker efter och startar Outlook, eller går in i Start-menyn, klickar på O för att snabbt komma ner till sådant som börjar på O, och klickar på Outlook?


    Mauri
    Deltagare

      Hej Forumledare

      Då fungerar det! Vad är det för skillnad mellan outlook i office och det andra outlook? Förvirrande med samma namn om det skiljer på programmen. Tack för hjälpen.

      Mauri

      Det beror på att Office-appen kan beskrivas som en portal för de tjänster och funktioner som är en del av Office 365. Oavsett vilket program du startar så kommer webb-versionen att starta, så om du klickar på Word kommer webb-versionen av Word att öppnas i webbläsaren, Excel startar webb-versionen av Excel och så vidare. Troligtvis har du även en knapp uppe till höger i Office-appen med texten Installera Office för att installera programmen om man inte vill använda webb-versionerna.

      Det blir lite förvirrande eftersom det i praktiken är två olika versioner av Office som är installerade samtidigt (även om den ena bara består av en enda app).

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.