Problem med Icloud mail och Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 1 månad sedan.
Skapare
esmeralda8486
Deltagare

Hej! Helt plötsligt fick jag problem med mailappen, Icloud mail. Får hela tiden popups att kontoinställningarna till Icloud mail är inaktuella. Jag försöker spara om lösenordet, men det fungerar inte. Kontot är inte fel, för jag kan logga in på andra enheter. Det är riktigt frusterande att få de här påminnelserna hela tiden och jag vet inte hur jag ska lösa problemet. Någon som vet? Hälsningar Esmeralda

Är det den dedikerade iCloud Mail-appen som du har problem med, eller vad använder du för e-postklient?

Jag antar att du har undersökt Apples support för iCloud för Windows? http://www.apple.com/se/support/icloud/icloud-for-windows/


esmeralda8486
Deltagare

    Hej! Jag har inte något problem med Icloud-appen varken i dator, telefon, eller Ipad. Det är Windows 10 Email-appen som hela tiden varnar för att kontoinställningarna är inaktuella. När jag försöker spara lösenordet som denna frågar efter så går det inte att spara rätt lösenord. Jag ser här att andra har problem med Telia etc. men ingenting jag gör löser det här problemet. Och alla varningar är jättejobbiga. Vet verkligen inte vad jag ska göra för att lösa detta. 

    Det finns en beskrivning för hur man kan lösa problemet. Tyvärr är beskrivningen på engelska, men det kanske reder sig ändå:

    https://discussions.apple.com/message/29586130#29586130

    Tyvärr använder jag inte tjänsten själv så jag kan inte ge mig på att översätta guiden, men om det kör ihop sig med den engelska beskrivningen får vi hjälpas åt.


    esmeralda8486
    Deltagare

      Hej igen! Jag har gjort precis som det beskrivits och gjort ett app-specifikt lösenord för Windows 10 email-appen. Men det ändrar ingenting. Jag skulle kunna leva med detta om jag bara slapp alla aviseringar om att kontot är inaktuellt som kommer sisådär var 10:e minut. Det är oerhört störande. Vad händer om jag tar bort kontot från mailappen? Försvinner hela Icloud-kontot då? Jag har mail där som jag vill ha kvar.

      Om du plockar bort kontot från e-postappen lär det inte påverka icloud-kontot ett dugg eftersom det enda du har plockat bort är instruktionerna för att programmet ska kontakta Icloud för att försöka hämta meddelanden. Ungefär som att radera kontaktuppgifterna till en släkting i mobiltelefonen – det raderar inte släktingen utan bara telefonnumret till släktingen.

      Däremot kommer allting som har med Icloud att göra att raderas i e-postklienten, så om du inte säkerhetskopierar de viktiga meddelandena kommer du bar att kunna nå dem antingen online eller om du ansluter en annan klient.

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.