Säkerhetskopiera mejladresser

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 2 månader sedan.
Skapare
McAn
Medlem

Jag använder G-mail och skulle vilja säkerhetskopiera mina mejladresser. Ska alltså inte exportera dem till ett annat mejlprogram, utan bara fixa en kopia för den händelse att adressboken skulle försvinna.


wolvesdancin
Deltagare

    Enklast är att du skapar ett textdokument med titeln ”Mina mejladresser i G-mail” och att du där skriver in samtliga adresser du vill spara. Spara sedan textdokumentet som en säkerhetskopia på en plats som du dedikerat för säkerhetskopior.

    Logga in på Gmail.com. Vid Gmail uppe till vänster finns en liten pil, klicka på den och välj Kontakter. Markera alla kontakter du vill säkerhetskopiera och klicka på Mer-knappen (knappen till höger om kuvertet på menyraden ovanför listan med kontakter) och välj Exportera. Där kan du välja vilka kontakter du vill exportera, och vilket exportformat du vill använda. Vilket format du väljer är upp till dig, det står en kort förklaring vid vart och ett av de tre olika formaten. Sedan är det bara att klicka på Exportera-knappen och spara filen.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.