Spam

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
Einblo
Medlem

Hej!

Jag fick några mycket obehaglia mail (Gmail) härom dan. Jag var nära att helt stänga av mailkontot.  Det borde finnas, kanske det gör det, ett sätt att spärra vissa avsändare. Räcker inte med att märka ut dem som oönskade och att de hamnar i skräplådan, utan att de borde gå att mota dem i grinden och skicka tillbaka mailen som obesvarade.

Någon som har tips?

 

//Eie

 

 

 

Det går att styra det som hamnar i inkorgen till vill del, till exempel genom att skapa filter, och i en del fall lyckas Gmails inbyggda skräppostfilter hejda skräppost och en del liknande innan det når fram till oss. Det mesta handlar dock tyvärr om att ta hand om och hantera e-post när det dyker upp. Beroende på vad det är för innehåll, och om det bara är skräppost eller något som någon specifik har skickat till just dig, då kan det kanske vara värt att överväga en polisanmälan. Det är i praktiken inte någon skillnad på att ta emot hotfulla meddelanden via e-post eller vanlig brevbärare.

Men det handlar som sagt om vad det är du har fått, och jag har full förståelse för om du inte vill gå in på sådana detaljer här.

Mer information om polisanmälan, även sådan som görs över internet, kan du läsa här: http://polisen.se/Utsatt-for-brott/Gor-en-anmalan/

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.