spray.se

Inte löst
Detta ämne innehåller 11 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
domingo4289649
Deltagare

Hej, jag har haft och har fortfarande spray.se som mejl, sedan det började på -90talet. Men det verkar som om ”dom” inte längre bryr sig om sina kunder. Hur gör man för att vidarebefordra mejlen därifrån och till live.se, eller gmail.com?

MVH Sören Larsen

Om du använder Gmail så loggar du in på Gmail, klickar på kugghjulet uppe till höger, väljer Inställningar och går in under fliken Konton och import. Där letar du reda på Kolla e-post från andra konton:. Där klickar du på Lägg till ett e-postkonto och sedan är det bara att följa guiden. Då kommer Gmail att kolla ditt mailkonto hos Spray och lägga in meddelanden som skickas till den adressen i Gmail.


user-326459
Åskådare

  Hur tar man bort en mailadress till en avliden från listan?

  Från vilken lista? Har detta något att göra med Spray?


  user-326459
  Åskådare

   Nej med Gmail, har 2 st avlidna vars adresser jag vill plocka bort från mitt gmail men det verkar inte gå.

   Är det gamla adresser som inte längre fungerar eller hur menar du att adresserna är avlidna?


   user-326459
   Åskådare

    Personerna är avlidna.

    Om personerna finns bland kontakterna borde det bara vara att radera deras ”kontaktkort”. Hur använder du Gmail – webbversionen i en webbläsare eller använder du något klientprogram som exempelvis Outlook eller Thunderbird?


    user-326459
    Åskådare

     Dom ligger inte någon annan stans än i gmail . Hade någon som låg i kontakter och det försvann när jag raderade det kontot. Har man gått direkt in i gmail när man börjar ta kontakt verkar det omöjligt att bli av med kontakten. Det är inte så kul att trycka en bokstav och få upp en massa förslag på kontakter som inte längre existerar. Ska man vara tvungen radera sin egen mailadress och starta om med en ny för att få bort adress verkar vansinnigt.  Hälsn Jan

     Använder du webbversionen av Gmail i en webbläsare, eller använder du något klientprogram som exempelvis Outlook eller Thunderbird?


     user-326459
     Åskådare

      Förstår inte fråga ? Trycker på gmail så kommer gmail upp att jag skulle ha något annat tror jag inte använder alla program i grundform.

      Gmail är en webbtjänst på internet, så surfar du till gmail.com (eller gmail.google.com) och använder exempelvis Edge, Chrome eller Firefox?

      Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet