Ta bort oönskade mail på alla plattformar – går det?

Inte löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år sedan.
Skapare
ingerke
Deltagare

Jag markerar oönskade mail i Windows på datorn. Men eftersom jag har mailen också på surfplattan och i mobilen vill jag att det ska synas som spam där också. Går det att synka ihop på nåt vis? windows 10 (uppdaterad) på datorn och en Ipad och en Iphone x.

tackar Inger.

Vad är det för e-posttjänst du använder (din internetleverantör, Gmail, Outlook.com eller någon annan)?


7800984272
Åskådare

    Ständiga varningar från Google att annan försöker nyttja ens konto! Raderar dem efter hand, men tjatigt att få i ett enda kör! Använder eM Client Free! Vill få bort dessa ständiga påpekanden!  Blir det fel, om man går in på Meddelanden i förstoringsglaset och tar bort där eller blir det för mycket som påverkas? Svar, tack!

    MVH

    Bertil Oldebring

    [email protected]

    Kan jag tolka ”Ständiga varningar från Google…” som att det här är Gmail det handlar om?


    7800984272
    Åskådare

      Firefox är den webläsare jag använder mest! Varningarna lyder, att Google varnar för att någon annan försöker använda mitt  G-mail-konto! Det undrar om jag känner igen osv! Vill bli av med alla dessa påpekande-mail! Kanske har Du uppfattning om att man skall ta varningen på allvar och göra något åt det hela?! Tackar för besked!

      Tackar för besked!

      MVH

      Bertil Oldebring

      [email protected]

      Du bör ta varningen på allvar, däremot verkar det inte som att någon har lyckats ta över ditt Gmail-konto. Jag skulle ju dock verkligen rekommendera att du aktiverar tvåstegsverifiering på ditt Google-konto (där Gmail är en del) för att ge det ett bättre skydd, om du inte redan har gjort det. Sedan borde det inte vara något problem med varningarna längre.

      Läs nog informationen på länken här ovan så att du vet vad tvåstegsverifiering innebär i praktiken.


      user-378278
      Åskådare

        Hej!

        Vad har Gmail gjort av kontaktlistan? Hittar den inte lägre i Gmail.


        user-378278
        Åskådare

          Hej!

          Vad har Gmail gjort av kontaktlistan? Hittar den inte lägre i Gmail.

          [email protected]

          Klicka på ikonen med nio prickare ( en ruta med 3×3 prickar) uppe till höger. I menyn som öppnas klickar du på Kontakter.

          Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.