Två hemdatorer, två E-adresser

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 10 år, 2 månader sedan.
Skapare
Mimici
Deltagare

Har två olika datorer hemma med två olika operativsystem (Vista och Windows 7) och två olika Epost adresser (Mozilla och Comhem).

Jag brukade alltid skicka epost innehållande bilder från det ena dator till den andra, då jag använder den ena dator framförallt till kommunikation och den andra dator till bildbehandling.

Nu har den dator med bildbehandlingen slutat ta emot post trots att inkorgen innehåller ca 8 mail. Inga filmer, fåtal bilder är i inkorgen, så det kan inte vara så att den är överfylld.

Någon tips för att ställa åtgärda problemet?

 

 

Får du något felmeddelande när du försöker skicka till datorn med bildbehandlig? Det kan vara så att du har skickat ett för stort brev till den e-postadressen och då blir den blockerad hos internetleverantören. Antagligen finns det en maxgräns på hur stora brev får vara.

Ett sätt att lösa problemet är att logga in på det berörda e-postkontot via webben och kontrollera hur det ser ut. Rör det Comhemkontot gör du det på adressen http://webmail.comhem.se

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.