Windows Live Mail

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
user-536493
Åskådare

Många år sedan hade och använde windows live mail.  Men nu har något märkligt hänt.  Jag har otaliga gånger fått in en varning, stor blå skylt, från Abelsoft (?) att jag har ett problem på min SSD men om jag svarar på varningen skulle de se att rätta till det. Det har jag inte gjort.  Men jag har gjort en virus sökning på SSD/C och rapporterades 3 hot.  Rensades men kunde inte tas bort. plats C:\users\Jan Erik\Appdata\local\Microsoft\Windows Live Mail (rehn 734)Skräppost.  Har inte fått någon varning från mitt virus program eller Mbyte

Har också noterat denna vecka att SSDFresh som jag laddat ner får några månader sedan från Fördelzonen inte längre öppnar. Startar men efter ”tillåter du….” händer inget

 

Har ni några tankar om detta?

När det gäller hoten skulle jag först föreslå att du testa att starta datorn i felsäkert läge och därifrån köra kompletta genomsökningar med antivirus och antimalware för att se om det kan hitta och utplåna eventuella otrevligheter.

Och bara för att ha det sagt – jag hoppas att inte fortfarande använder Live Mail utan att du har bytt till en annan e-postklient.

 

Angående SSDFresh skullejag föreslå att du testa att avinstallera programmet med hjälp av Revo Uninstaller för att verkligen få bort alla filer och gamla inställningar, och sedan göra en nyinstallation av programmet för att se om det hjälper.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.