Forumsvar skapade


labrador11272182
Åskådare

  Efter att ett barnbarns sambo (Tack Maria) skickat efter en ny skärm från Kina och installerat den så fungerar telefonen. Tack också alla som med olika tips försökt hjälpa mig!

   


  labrador11272182
  Åskådare

   Nej något microSDXC-minneskort finns inte i telefon.

   Jag har hämtat Windows Device Recovery Tool och installerat på min dator. Programmet talar om vilken modell jag har och att senaste versionen finns i telefon. OM jag skulle installera om programvaran står det att allt personligt innehåll raderas. Å bilderna vill jag ju inte radera. Några andra åtgärder ser jag inte i programmet??

   Först gjorde jag 15 st.  soft reset (höll ner sänk volym och av/på-knappen) och mellan varje gång tog jag ur batteriet. Sen gjorde jag samma sak (höll ner sänk volym och av/på-knappen) utan att ta ur batteriet. Telefonen vibrerade varje gång. Men skärmen vaknar Inte!.

    


   labrador11272182
   Åskådare

    Ja, telefonen dyker upp som en extern lagringsenhet i Utforskaren under Enheter, med en icon av en telefon och texten Windows Phone.

    När jag sätter in USB-sladden kommer också en dialogruta, Foton, upp som ber mig: ”lås upp din enhet först. Vi hittar inget att importera eftersom din enhet är låst. Lås upp den och försök igen.” Men eftersom Touch-funktionen inte fungerar kan jag inte komma åt knapparna och låsa upp telefonen.

    Jag har gjort ”soft reset” men inte heller detta hjälper efter omstart.


    labrador11272182
    Åskådare

     Nej jag hittar inga bilder på Microsoft-kontot eller OneDrive. Frugan hade nog inte installerat något sådant konto.