Forumsvar skapade


user-436112
Åskådare

  Tyvärr kan jag inte ta isär min dator den är hopsatt så fiffigt att det är omöjligt för en amatör att komma åt att se datorn invändigt, så jag kan inte bemöta ditt påstående att det skulle kunna finnas ett extra kretskort monterat direkt på moderkortet, men så här ligger det till, då datorn var ny fanns endast partition C: på ca. 1 TB sedan har jag själv skapat partition D: genom att dela partition C: man kan ju fråga sig hur det gick till, för det mins jag inte men då är frågan om man inte skulle kunna ”backa bandet” och återställa C: i ursprungligt skick, eller är det så att gjort är gjort och inte går att reversera.

   


  user-436112
  Åskådare

   Att slå ihop två separata diskar inte är möjligt det inser jag naturligtvis, men jag hävdar bestämt att det bara finns en fysisk enhet (hårddisk) i min dator således finns både disk 0 och disk 1 på den och borde på något sätt kunna slås ihop tycker jag, men jag kanske tycker fel och då får jag väl leva med det.

   Bifoga filer:

   user-436112
   Åskådare

    Bifogad bild på Enhetshanteraren


    user-436112
    Åskådare

     Konstigt att inte bilden följde med kanske något gick fel, men nu skall den bifogade bilden förhoppningsvis komma fram.

     Bifoga filer:

     user-436112
     Åskådare

      Tack för snabbt svar men jag lyckades inte beskriva mitt problem.

      Det var inte lätt att beskriva vad jag vill ha hjälp med, men jag gör ett nytt försök. Jag vill flytta tillgängligt utrymme på ”disk 0” till ”disk 1” partition C: (se bifogad fil), då min dator bara har en fysisk hårddisk så bör väl både ”disk 0” och ”disk 1” ligga på den.  ”Disk 1” har en gång blivit delad och ”disk 0” tillkommit, vilket kanske verkar konstigt men så har det blivit.